Indtil videre har Epic Chef ikke været en kommende konsol titel. Men det endte det heldigvis ud med at blive.

Team 17 har netop annonceret en konsol version af Epic Chef. Dette gjorde de med denne trailer:

Så som du kan se, så udgives Epic Chef til Xbox One, Nintendo Switch og PlayStation 4 også når Steam versionen udgives. Spillet har ingen udgivelses dato men det er sat til at blive udgivet i år.

Forrige indlægDude, Where Is my Beer? er ude nu
Næste indlægKaze and the Wild Masks er ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)