Den danske producent af audioprodukter i topkvalitet, EPOS, præsenterer nu en limited edition-produktpakke, der opgraderer din lyd til næste niveau. Pakken består af det prisvindende H6PRO-gamingheadset, med lukket eller åben akustik, og det populære eksterne lydkort GSX 300. Begge produkter kommer i sorte farvevarianter.

Pakken er sammensat til gamere, der ønsker at opgradere deres lyd ud over deres PC’s indbyggede muligheder. Kombineret med EPOS’ gratis Gaming Suite-software giver H6PRO-høretelefonerne og det eksterne lydkort GSX 300 gameren en enestående digital processering af lyd og mulighed for tilpasning af 7.1 EPOS Surround. Kombinationen giver en overlegen ydeevne på tværs af hele lydspektret.

Produktpakken er tilgængelig i både en åben og lukket akustisk version og kan købes på EPOS’ officielle hjemmeside til en butikspris på 1499 DKK. Du sparer 449 DKK, men kun i en begrænset periode.

Om EPOS

EPOS, der blev etableret på baggrund af den succesfulde joint venture mellem lydspecialisten Sennheiser og den verdensførende koncern Demant, der arbejder med høreteknologi, fremstiller og sælger banebrydende og avancerede audio- og videoløsninger til virksomheder og gamere.

EPOS-audio er udviklet til at fremhæve alle vigtige lydsignaler, der skaber den ultimative gamingoplevelse. Fordybende lyd, der lukker resten af verden ude og sender dig ind i en hel anden virkelighed. 

EPOS, der ejes af Demant-koncernen og har hovedkvarter i København, er bygget på mere end 115 års erfaring inden for lydekspertise og betjener et globalt marked med kontorer og partnere i mere end 60 lande.

Sideløbende med lyd- og videoløsninger under eget brand sælger EPOS også EPOS I SENNHEISER-produkter baseret på en licensaftale med Sennheiser.

Få mere information på www.eposaudio.com