EPOS H3 Hybrid er et øhh ja hybrid headset. Hybrid i denne sammenhænge betyder at det kan anvendes til flere forskellige typer af enheder. Det kommer med mulighed for både USB-tilslutning, den klassiske 3,5 mm jack og som kronen på værket så også lige Bluetooth 5.2. Det betyder at du kan anvende det på farten til musik på telefonen, tilsluttet til en kontroller med du gamer (Xbox, PS eller Switch) samtidig med det kan tilsluttes en PC.

På den officielle GamersLounge køkkenvægt indvejer vi EPOS H3 Hybrid til respektable 303 gram der ikke liger meget fra de oplyste 298. Det føles let og behageligt selv efter flere timers brug. I kategorien gamerheadset så har kopperne min foretrukne opbygning. Der er kunstlæder ud mod omgivelserne mens materialet ind på hovedet er blødt mikrofiber. Puden på bøjlen over hovedet er lavet af kunstskind med et vævet stof. Virkeligt gode materialevalg med et diskret stilrent og dejligt stramt look. Kopperne er dobbelthængslet lidt som på storebror H6 serien. Det gør at pasformen bliver god uden at det kræver ikke anden justering end bøjlen. Den er selvfølgelig at metal. Du har mulighed for at tage mikrofonbommen af og sætte den medfølgende dækplade på. Så er det også diskret på farten. Hvordan ser det ud med funktionalitet?

Du kan bruge det til alle enheder som understøtter Bluetooth, har et 3,5mm jack stik eller en PC via USB. Der medfølger et USB-A til USB-C kabel som anvendes til at lade headsettet og som dublerer som tilslutning. Hvis du påtænker denne anvendelse vil jeg anbefale et ekstra langt USB-C kabel (eller hvad din computer understøtter) bare for at få mere fleksibilitet end som det medfølgende kabel på 2 meter giver. Der er en detalje som ikke er åbenlys. Selvom du har fjernet mikrofonbommen så findes der en indbygget mikrofon i headsettet, så du kan tage et opkald eller bruge det trådløst til din PC. Jeg vil betragte den indbyggede mikrofon som en nødløsning hvis du ikke har bommen i nærheden. Den kæmper lige rigeligt med at formidle din stemme og samtidig undertrykke lyd fra omgivelserne. Her yder mikrofonbommen en meget bedre og et langt mere tydeligt lydbillede. Der er ikke en elektronisk støjdæmpning af omgivelserne. Det hele ligger i kopperne og elektronikken som behandler lyd fra mikrofonen. Det er det lille hul på forsiden som genner på den indbyggede mikrofon.

Det er meget mere hybridt end det. Discord er blevet mere og mere populært når du sidder og gamer med vennerne. På PC er det ikke det store problem for du kan have både Discord og dit spil kørende samtidig. Den gælder ikke rigtigt på konsol. Ind på scenen træder EPOS H3 Hybrid. Så kan du nemlig tilslutte headsettet din kontroller med et kabel og samtidig have Bluetooth forbundet til din telefon eller tablet hvor du så kan have Discord kørende. Vims bims babadims som næsten ved magi har du både spillyden og Discord gennem samme headset uden store besværligheder. Det er da smart. Og du har et fyldigt lydbillede gengivet af de to 40 mm drivere der sidder i hver kop. Batteri levetiden er omkring 37 timer med Bluetooth og sjovt nok lavere, ca 24 timer, hvis du alene bruger 3,5mm kabel. Skal det hele anvendes på samme tid så er du nede på ca. 19 timer. Det er stadig lang bedre end hvad mange andre i samme klasse kan tilbyde.

EPOS H3 Hybrid er til dig som gerne vil have et kvalitets headset der passer til det meste. EPOS H3 en lidt lettere indpakning af storebror EPOS H6 serien, med det samme gode materialevalg. Funktionalitet er der ikke en finger at sætte på så længe du ikke forventer mirakler af den indbyggede mikrofon. EPOS H3 giver en lækker helstøbt lydoplevelse som passer til det meste.

Tak til EPOS og Think PR for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægRazer HyperSense Suit – Enter the Metaverse
Næste indlægMario Kart 8 Deluxe – Seasonal Circuit Nordics
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
epos-h3-hybrid-anmeldelse EPOS H3 giver en lækker helstøbt lydoplevelse som passer til det meste.