EPOS præsenterer i dag det nye kablede og akustisk lukkede gaming-headset H3, der giver spillerne den bedste lydkvalitet til fordybende spiloplevelser og team-kommunikation på eliteniveau. Som en del af EPOS’ næste generation af premium-udstyr giver H3 lyd i høj kvalitet og let plug-and-play-kompatibilitet for alle seriøse gamere. Materialerne er lette, men samtidig holdbare, designet er intuitivt, og headsettet sidder behageligt på hoveder i alle størrelser og former. Tilgængelige farvevarianter er Onyx Black og Ghost White.

Lydens kraft
H3 bygger på 115 års kompromisløs lydekspertise og fortsætter virksomhedens tradition for at levere kompromisløs klarhed med rumlende bas, skinnende diskant og enestående realisme. Ved at kombinere gennemprøvet premium-lyd med en attraktiv pris giver H3 flere gamere mulighed for at tage lydoplevelsen til det næste niveau. Den forbedrede teknologi giver en yderst detaljeret lydoplevelse, som kan være afgørende i tætte kampe. En intuitiv lydstyrkekontrol på højre del af headsettet gør det muligt at foretage enkle justeringer, uden at spilleren behøver at forlade eller sætte spillet på pause.

Fantastisk mikrofonkvalitet
H3 leverer krystalklar lyd i teamchats, hvilket er en afgørende detalje af stor betydning i multiplayer-spil. Mikrofonen er af studiekvalitet og reducerer forstyrrende baggrundsstøj, og når du vil slå mikrofonen fra, skal du bare løfte mikrofonarmen op.

Multi-platform Plug-and-Play-funktionalitet
H3 tilsluttes let til enhver enhed med et 3,5 mm stik – inklusive pc, Mac OSX, Nintendo Switch™, Sony PlayStation® og Xbox®. Det udskiftelige 3,5 mm kabel med et eller to stik gør det nemt at skifte mellem tilsluttede enheder, og H3 er også fuldt kompatibel med alle EPOS eksterne lydkort, inklusive GSX 300 og GSX 1200 PRO.

Overlegen komfort
H3 er produceret i henhold til EPOS’ høje standard for kvalitetsmaterialer og byder på et friskt og moderne udseende der både er let og robust. Blandt de mange komfortdetaljer er det værd at fremhæve den fleksible glidemekanisme lavet af rustfrit stål i hovedbøjlen, ørepropper med hængsler og behagelig og holdbar polstring. Ørepuderne er også ergonomisk designet, og de har et lukket design, der gavner både brugeren og det omkringliggende miljø.

”H3 er det perfekte headset til gamere, der ønsker at tage deres gaming-oplevelse til det næste niveau, og H3 åbner også døren til premium-lyd for flere gamere. Kvalitetslyd er en meget vigtig del af, hvordan spil bogstaveligt talt åbner nye verdener, og H3 hjælper alle med at komme tættere på spillet, siger Maja Sand-Grimnitz, Director of Global Marketing hos EPOS.

Mere information


EPOS H3 fås nu i farverne Onyx Black og Ghost White på eposaudio.com/gaming samt hos udvalgte forhandlere til en pris på €119 EUR.