Udvalgte EPOS gaming headsets giver adgang til eksklusive e-sport masterclasses, der hjælper dig til at blive en bedre spiller. 
 
Det førsteklasses audio brand, EPOS, lancerer en live stream-serie af masterclasses, som er de første af sin art til gavn for gaming-entusiaster, der ønsker at få at lære af nogle af de bedste spillere i verden. Med fire unikke og detaljerede masterclasses ledet af repræsentanter fra de berømte organisationer Cloud9, OPL/LCS, BLAST, North og SK Gaming, fokuserer hver lektion på at komme bag scenen i e-sportindustriens professionelle landskab. Deltagerne vil også få eksklusive tips og tricks til at løfte deres evner til det næste niveau, når det gælder populære games som Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) og League of Legends.
 
Alle fire e-sport masterclasses er gratis ved køb af et af EPOS’ førsteklasses gaming headsets.
 
Som førende inden for banebrydende audio i gaming-kategorien har EPOS allieret sig med e-sporteksperter, der leverer unikt indhold og muligheder i fællesskabet. Masterclass-deltagere vil få præstationsboostende tips og tricks fra berømte organisationer som Cloud9, OPL/LCS, BLAST, North og SK Gaming, der blandt andet omfatter de professionelle spillere Zven, Jenax og Gade. Vært ved alle masterclasses er den populære e-sportsvært og -personlighed Freya Spiers. 
 
“Lanceringen af EPOS Esports Masterclasses er endnu et stærkt skridt frem mod at skabe et indbydende miljø for gamere, der er interesserede i at maksimere deres spiloplevelse,” siger Maja Sand-Grimnitz, Head of Global Marketing, Gaming hos EPOS. “Parret med vores gaming headsets, der bygger på 115 års audio innovation, er vi overbeviste om, at dette nye sæt værktøjer vil gøre fans af The Power of Audio klar til succes.”
 
Udsendelsesplanen for Masterclass-serien:

  • CS:GO (09:00 CET lørdag den 9. januar og 07:00 AEDT søndag den 10. januar 2021) – Oversigt over de grundlæggende principper for opsætning, sigte, bevægelse og andre generelle tips fra erfarne professionelle spillere og veteraner.
  • League of Legends (23:00 PST søndag den 9. januar og 18:00 AEDT søndag den 10. januar 2021) – Undervisning i tricks og strategier til omgående forbedring af teambaseret MOBA-spil
  • Hemmeligheden bag succes (21:00 CET lørdag den 16. januar og 07:00 AEDT søndag den 17. januar 2021) – Afsløring af de rutiner, som de professionelle benytter sig af for at lykkes med træning, bemanding og holde sig sunde og raske.
  • Dyk dybt ned i en verden af e-sport (09:00 CET tirsdag den 19. januar) – Få den nyeste indsigt og viden om e-sport.

 
Fra den 23. november til 31. december 2020 kan du købe et EPOS I SENNHEISER GSP 300-, GSP 500- eller et GSP 600-serie headset og få adgang til eksklusive EPOS Esports Masterclasses. I denne begrænsede kampagneperiode tilbydes GSP 300-serien til en kampagnepris.
 
Flere detaljer om den eksklusive GSP 300-serie og GSP 370 kampagnepris samt Esports Masterclasses kan findes på den officielle EPOS website og hos forhandlere af EPOS-produkter.