Det kvalitetsbevidste gaming- og audio-brand EPOS lancerer to smarte nye farvevarianter til deres prisvindende H3PRO Hybrid gaming-headset: Ghost White og Racing Green. H3PRO Hybrid rykker trådløs gaming til næste niveau gennem sin trådløse dongle-forbindelse med low latency. Det udvidede gaming-headset har indbygget Active Noise Cancellation (ANC), så man kan lukke af for baggrundsstøj. Headsettet tager det høje niveau af passiv støjreduktion, kendt fra H3-serien for den optimale gaming-oplevelse, endnu længere. H3PRO Hybrid leverer en lydoplevelse af høj kvalitet til gamere, der søger en pålidelig trådløs ydeevne med en alsidig liste over anvendelsesmuligheder.

“Med H3PRO Hybrid tilføjede vi alle nye funktioner til den seneste udgave af H3-serien af ​​headsets, som inkluderer op til 30 timers trådløs gaming med low latency og forbedret støjreduktion gennem vores nye ANC-funktion,” siger Nadia, Product Manager, EPOS Gaming. “Disse seneste justeringer af vores EPOS Gaming Suite-software og den trådløse dongle, tilbyder spillere forskellige muligheder for at optimere deres lydoplevelse fuldt ud. Vores splinternye Ghost White og Racing Green farvealternativer gør også H3PRO Hybrid til et lækkert headset, som spillere kan vise frem.”

Opret forbindelse til din enhed uden besvær

H3PRO Hybrid tilbyder lyd i høj kvalitet til både pc- og konsolspillere. De kan tilsluttes direkte til enheden med en low latency dongle eller et USB-kabel, der er kompatibelt med PC, PS5™ og PS4™. Headsettet kan også forbindes til Xbox® Series X|S, Xbox® One, Nintendo Switch™ og Mac® med et 3,5 mm kabel. Det store udvalg af tilslutningsmuligheder lader spillere opleve friheden ved trådløse forbindelser uden besvær eller forsinkelser.

Suveræn komfort og forbindelse

H3PRO Hybrid er designet med fokus på stil, varighed og fordybelse. Headsettet har et glat og jævnt design, og dets stålforskyder i rustfrit stål, justerbare, udskiftelige ørepuder og op til 30 timers batterilevetid betyder, at dette headset er behageligt til gaming-sessioner af enhver længde og kan skræddersyes til enhver. H3PRO Hybrids design giver også mulighed for fuldstændig koncentration med ergonomiske ørepuder, der lukker af for støj udefra.

Pris og tilgængelighed

EPOS H3PRO Hybrid gaming-headsettet fås i Ghost White, Racing Green og Sebring Black på eposaudio.com/gaming og hos udvalgte forhandlere til en vejledende udsalgspris på DKK 1999.

For at få det absolut meste ud af H3PRO Hybrid kan man downloade den gratis EPOS Gaming Suite-software. Softwaren giver brugeren mulighed for at tilpasse lydindstillinger, så de passer til det ønskede behov, og finde de seneste firmware- og softwareopdateringer til produktet.

Om EPOS

EPOS, der blev etableret på baggrund af den succesfulde joint venture mellem lydspecialisten Sennheiser og den verdensførende koncern Demant, der arbejder med høreteknologi, fremstiller og sælger banebrydende og avancerede audio- og videoløsninger til virksomheder og gamere.

EPOS, der ejes af Demant-koncernen og har hovedkvarter i København, er bygget på mere end 115 års erfaring inden for lydekspertise og betjener et globalt marked med kontorer og partnere i mere end 60 lande.

Sideløbende med lyd- og videoløsninger under eget brand sælger EPOS også EPOS I SENNHEISER-produkter baseret på en licensaftale med Sennheiser.

Få mere information på www.eposaudio.com