I sidste halvdel af juli finder FIFAe Finals 2022 sted i København, hvor man fejrer FIFA esport og hylder sæsonens bedste i verden. Verdens bedste EA SPORTSTM FIFA 22 gamere, klubber og lande dyster om den ultimative ære og et af de tre eftertragtede trofæer. Alle deltagende dyster om en samlet prispulje på 1,2 mio. dollars og ultimativ berømmelse foran millioner af seere, der ser begivenheden online.

Det lokalt placerede premium audio brand EPOS er annonceret som National Supporter til de tre kulminerende begivenheder i Danmark, herunder FIFAe World Cup 2022TM præsenteret af EA SPORTS™ (fra d. 14. – 17. juli) FIFAe Club World Cup 2022TM  præsenteret af EA SPORTS™ (fra d. 20 – 23. juli) og FIFAe Nations Cup 2022TM præsenteret af EA SPORTS™ (fra d. 27 – 30. juli). I løbet af alle tre begivenheder aktiveres produkter som H6PRO Closed Acoustic Gaming Headset, B20 Streaming Microphone og GSX 300 External Soundcard for både streaming- og kommentatorpositioner, i konkurrenceområdet og player’s lounge samt som giveaways.

Premium audio til premium gamer performance

EPOS har en stor passion for at præstere og som pioner indenfor lydteknologi er de stolte af at støtte verdens bedste igennem FIFAe Finals 2022. Som premium audio brand er de konstant på en mission om at udvikle ekspertdesignede lydløsninger, der leverer oplevelser på et nyt niveau for individer såvel som hold og tillader dem at nå deres mål og yde endnu bedre.

”Som et verdensledende audio brand passer det perfekt til vores kerneforretning at støtte verdens bedste esport-gamere og vi glæder os over og er beæret over at være med på rejsen som National Supporter af FIFAe’s kulminerende begivenheder. Vi bestræber os altid på at sætte det menneskelige potentiale fri ved at perfektionere lydoplevelser og vi tror virkelig på at disse begivenheder i løbet af juli er en fantastisk mulighed for at gøre netop det og at vores udstyr potentielt kan hjælpe gamerne med at yde endnu bedre” udtaler Maja Sand-Grimnitz, Director, Brand Manager & Global Gaming Marketing hos EPOS.

Samtidig er der en stærk sammenhæng mellem EPOS og FIFAe’s kulminerende begivenheder netop i år, hvor de altså finder sted i Danmark, som også er EPOS’ oprindelsesland og hvor deres hovedkontor ligger. Det styrker esport-verdenen i Danmark og understreger et endnu større markedspotentiale.

“Som vi nærmer os årets kulminerende begivenheder, er vi ovenud begejstrede for at byde en så passioneret National Supporter velkommen ombord”, udtaler Adrian Rölli, Head of eFootball hos FIFA. ”Danmark er en god placering for begivenheden, ikke alene fordi det er et fantastisk samfund, men også fordi brands som EPOS bidrager til at sætte fokus på begivenheden lokalt og hjælper med at fremme deltagerne og deres spil.”

Tre FIFAe begivenheder i juli:

Tune ind på FIFA.GG for at se FIFAe World Cup 2022™, FIFAe Club World Cup 2022™ og FIFAe Nations Cup 2022™ og se hvilke spillere, der kommer til at løfte de eftertragtede trofæer og vær med til at sætte rammen om deres berømmelse på den største scene.

Du kan også sikre dig billetter til finaledagen d. 30. juli HER, købe EPOS-produkter til dig selv hos Elgiganten og besøge FIFA.GG  for at lære mere om FIFAe Finals 2022.