Noget kunne tyde på at Naughty Dog, udvikleren bag diverse spil hits som Uncharted og The Last of Us, er tæt på at annoncere noget nyt. Naughty Dog og Sony PlayStation har netop i dag udgivet PC versionen af The Last of Us Part 1, og har endnu ikke fremvist hvad der er i vente for fremtiden. Måske kunne et nyligt jobopslag, kaste lys på hvad der er i vente?

Vi ved allerede at til ude i fremtiden, så udgiver den Sony ejede udvikler et multiplayer spil der finder sted i The Last of Us verdenen. Indtil videre vides ikke særlig meget om lige den titel, og ellers har der været ret så tavs.

Men ifølge et jobopslag fra Naughty Dog, så kunne det tyde på at de gear op til at skulle annoncere, et eller andet. I jobopslaget søger de efter optil flere stillinger der skal besættes, direkte til annoncering af et nyt spil. Disse stillinger inkludere roller såsom en trailer editor, gameplay capture artists, visual effects technical director, og en dialogue coordinator. Stillingerne her, lader til at skulle være placeret et sted i USA og ville udgør et midlertidig team som kan håndtere multimedie aspektet af en spil annoncering.

Det seneste vi har hørt fra Naughty Dog, er fra selveste The Last of Us skaberen, Neil Druckmann. Han har tidligere snakket om den kommende multiplayer komponent, som skulle have været en del af The Last of Us Part II. Men nu er den del sit eget selvstændige spil, og udover at have vist nogle få billeder fra multiplayer spillet, så vides ikke meget. Men Druckmann har udtalt at der vil være langt mere at vise og fortælle i løbet af året omkring The Last of Us multiplayer spillet.

Det bliver i den grad spændende at se hvad de har fundet på og ikke mindst om det bliver noget eksklusivt til PlayStation 5. Indtil videre har vi ikke fået nogle titler fra Naughty Dog, som har været udgivet direkte til PS5. De eneste titler vi har, er Uncharted: Legacy of Thieves Collection og The Last of Us Part 1. Vi venter i spænding Naughty Dog!