En ny RPG titel lander snart. Byd velkommen til Ever Oasis som snart udgives på Nintendo 3DS.

I anledningen af spillet snart udgives har Nintendo udgivet en pressemeddelelse, om hvad spillet har at byde os. Den får I selvfølgelig lige her:

Oplev en spændende ørkenverden i Ever Oasis den 23. juni!

9. juni 2017Ever Oasis er et nyt spil fra Koichi Ishii, som blandt andet står bag RPG-titlerne i den meget roste Mana-spilserie. Ever Oasis introducerer dig til en helt ny, spændende verden, når det udkommer til Nintendo 3DS-familien den 23. juni i år.

Ever Oasis er et actionpakket eventyrrollespil, der tager et helt nyt greb på genren, udviklet af Grezzo, som var dem, der overførte The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D og The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D til Nintendo 3DS. Din primære mission i spillet er at opbygge en ny oase i ørkenen med hjælp fra Esna, en Water Spirit. Din oase bliver et sikkert sted i kampen mod de trusler, som livet i denne ørken byder på.

Tag venligt imod alle besøgende i din oase, så de får lyst til at bosætte sig og etablere butikker i området. Det vil generere indkomster og oasen vil blomstre. Ud over at tage dig godt af din oase skal du også begive dig ud i ørkenen for at indsamle værdifulde ressourcer og opdage alle de hemmeligheder, den gemmer på. Herude kan du møde andre eventyrere, som kan blive dine allierede og venner. Det har du brug for i kampen mod de farer, som truer livet i ørkenen.

Dette er alle elementer i dit eventyr og det er det, der er hjertet i spillet!

• ”Handlingen er udformet til at illustrere vigtigheden af venlighed og til tider at berøre hjertekulen,” fortæller Ishii-san. ”I Ever Oasis er alt fokus på at samarbejde med dine venner og støtte hinanden, så vi ville ikke skabe en helt, som kunne klare alting alene. Helten vil møde mange typer situationer, hvor det er umuligt at komme videre uden hjælp fra oasens øvrige beboere.”

Skal Ever Oasis hjem til samlingen her den 23. Juni?

Forrige indlægSolen som oplader
Næste indlægEA Play Livestream
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)