CD Projekt Red, som står bag The Witcher spillene, har fået stjålet filer hvoriblandt der er tidlige design dokumenter for deres kommende spil, Cyberpunk 2077. Indtil videre har det lykkedes for den Polske udvikler at holde spillet udenfor offentlighedens søgelys. Men står det til én eller flere individer, kan de stjålne filer blive lækket, såfremt der ellers betales en ukendt sum penge.

Ifølge en officiel pressemeddelelse fra CD Projekt Red har en eller flere anskaffet sig adgang til filer der indeholder nogle tidlige designs for Cyberpunk 2077, sammen med andre ukendte dokumenter. Udvikleren skriver bla. at de ikke vil give efter for tyvenes krav og de har dermed kontaktet myndighederne der tager sig af sagen.

Men filerne indeholder kun gamle designs for Cyberpunk 2077 og repræsentere ikke på nogen måde spillets nuværende vision. I pressemeddelelsen siger de også at hvis man ser meget frem til spillet, skal man holde sig væk fra eventuelle lækkede filer på nettet.

CD Projekt Red kommer til at dele mere omkring Cyberpunk 2077 når tiden melder sig.

Forrige indlægSolen som oplader
Næste indlægEA Play Livestream
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK