Hvis du godt kunne tænke dig at spille Battleborn, men ikke gider give penge for det, har vi løsningen her.

Der er nemlig frigivet en gratis model til spillet, hvor man får mulighed for at prøve spillet af. Det er selvfølgelig ikke hele spillet man får adgang til, men det er alligevel en ganske fin del af spillet.

Man får først og fremmest adgang til spillets online del, hvor man får adgang til at spille med 6 forskellige karakterer ud af de 30 tilgængelige der er i spillet. Og hver eneste uge der er det 6 nye karakterer man kan vælge imellem, da man har valgt at sætte dem i rotation, så man får mulighed for at prøve dem alle med tiden.

Den gratis version af Battleborn er allerede ude på både Xbox One og PC. Men vil du prøve det på Playstation 4, er det først 15. Juni du kan komme igang.

Forrige indlægSolen som oplader
Næste indlægEA Play Livestream
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)