Lige siden Project Cars 2 blev annonceret, har vi vidst at spillet ville komme i år, men bare ikke hvornår. Disse tider er slut nu.

Der er nemlig udgivet en ny trailer til Project Cars 2, og det er faktisk den der løfter sløret for hvornår vi alle kan spille Project Cars 2. Så ud over en lækker ny trailer, så kan vi også sætte X i kalenderen.

Og nu spørger I nok hvor det X skal sættes. Det skal I sætte den 22. September.

Forrige indlægSolen som oplader
Næste indlægEA Play Livestream
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)