Der går ikke længe før den længe ventede udvidelse Stormblood lander til Final Fantasy XIV. Og det fejre vi med en ny trailer.

Den kloge læser har nok allerede gættet at det er en udgivelses trailer vi nu skal have fat i. Hvis I vil vide mere om denne lækre udvidelses pakke, kan I klikke her, for at komme videre ind på den officielle hjemmeside til spillet.

Final Fantasy XIV: Stormblood udgives den 20 Juni til Playstation 4 og PC.

Forrige indlægSolen som oplader
Næste indlægEA Play Livestream
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)