Appeal Studio og Bigben Interactive har udgivet en ny trailer for Outcast – Second Contact der viser forskellen fra 1999 udgaven og til nutidens remake.

Da Outcast udkom i 1999 var det en stor success og der blev solgt mange eksemplar. Kort tid efter udgivelsen af spillet, gik Appeal Studio igang med udvikle Outcast II: The Lost Paradise. Men dette spil så aldrig dagens lys, da udvikleren havde finansielle problemer. Men nu er tiden kommet til at spillet skal have sin storheds tid igen i Outcast – Second Contact.

Appeal Studio fik Outcast licensen tilbage i deres varetægt i 2014 og begyndte en KickStarter for at få finansieret spillet. Desværre nåede de ikke det ønskede beløb. Dog var de så heldige at få en aftale i hus hos Bigben Interactive og dermed kunne de færdiggøre spillet.

Outcast – Second Contact havde en udgivelsesdato allerede tilbage i Marts måned, men grundet et ønske om tid til at polere spillet, blev datoen skubbet til efteråret. Som man kan se i videoen i toppen, er der sket rigtig meget i forhold til det grafiske, hvilket de har gjort et godt stykke arbejde med.

Outcast – Second Contact udkommer på PS4, Xbox One og PC til efteråret.

Forrige indlægSolen som oplader
Næste indlægEA Play Livestream
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK