Dette må blive året for klassikernes tilbagetogt! Efter mere end 17 år har udvikleren og udgiveren Accolade nu bragt en figur tilbage fra 90’erne. Bubsy er tilbage i spillet Bubsy: The Woolies Strike Back som får udgivelse på både PS4 og PC.

Accolade var både udvikler og udgiver i årene mellem 1984 til 2000 i San Jose i Californien. I den tid udviklede de bla. flere spil i platform genren med den lille figur kaldet Bubsy. Det blev til hele 4 spil i 90’erne på tværs af Super NES, Genesis, Jaguar, PC og PlayStation. Men i April 1999 blev Accolade opkøbt af Franske Infogrames Entertainment for $60 millioner USD. Herefter forsvandt Bubsy. Indtil nu.

Spillet er under udvikling hos den tyske udvikler Black Forest Games som har stået bag Giana Sisters: Twisted Dreams, Giana Sisters: Dream Runners og Giana Sisters 2D.

I Bubsy: The Woolies Strike Back kommer vi til at opleve et helt nyt eventyr i eksotiske lokationer. Bubsy vil have alle sine ikoniske bevægelser såvel som nye. Derudover vil han også have over 100 one liners at diske ud med imens du spiller.

Bubsy: The Woolies Strike Back udkommer engang til September 2017 på PS4 og PC.

Forrige indlægSolen som oplader
Næste indlægEA Play Livestream
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK