Konkurrér mod dine venner, og nå til tops på PlayStation F.C.’s ranglister i PlayStation F.C. UEFA Champions League-appen, eksklusivt til PlayStation 4
For at fejre fortsættelsen af samarbejdet med verdens største klubfodboldturnering har Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) i dag løftet sløret for den officielle PlayStation F.C. UEFA Champions League-app, eksklusivt til PlayStation 4 (PS4). Appen kan downloades gratis fra i dag i PlayStation Store.

Spillere kan nå til tops PlayStation F.C.’s ranglister og konkurrere om fantastiske præmier, bl.a. billetter til UEFA Champions League-finalen i Milano i 2016, ved at spille Fantasy Football, Top Five (kommer snart) og Predictor, alt sammen i appen på PS4. PlayStation Plus-medlemmer kan også genopleve klassiske kampe fra UEFA Champions Leagues arkiver.

Spillere kan gøre brug af deres fodboldviden og få point på PlayStation F.C.’s rangliste ved at spille:

Fantasy Football

Vælg dit UEFA Champions League-drømmehold – lav store pengeoverførsler, foretag vigtige udskiftninger og, selvfølgelig, vælg et altafgørende holdnavn.

Top Five (kommer snart)

Hvem tror du, bliver de bedste spillere i næste kamp? Det er dit valg.

Predictor

Kan du gætte udfaldet af den næste kamp?

I hvert spil kan deltagerne forbedre deres ugentlige generelle resultat på PlayStation F.C.’s rangliste, og når de optjener flere point, tildeles de et overordnet UEFA Champions League-fanniveau, som kan forbedres, i løbet af sæsonen.

Spillere i bestemte lande, inklusive Danmark, får også chancen for at vinde ugentlige og sæsonmæssige PlayStation-præmier og store præmier efter kvartfinalerne. I sidste tilfælde får de bedste spillere en chance for at vinde billetter til UEFA Champions League-finalen i Milano i 2016.

PlayStation Plus-abonnenter kan også se klassiske UEFA Champions League-kampe i afspilleren i appen. Fans kan genopleve nogle af turneringens mest mindeværdige øjeblikke med pakker, der indeholder enten fem eller 20 minutters højdepunkter.

f6f137_Screenshot_1

Forrige indlægVelocity 2X anmeldelse
Næste indlægBlues and Bullets anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.