Få overblik over køretøjer i Overpass

0
649

Overpass er et vildt off road spil. Nu kan vi give jer et lille overblik over nogle af de køretøjer der er med i spillet.

Bigben har sendt en ny trailer på gaden. Det fede ved den trailer er vi både får set gameplay, og nye køretøjer. Så er der ikke nogen grund til ikke at se den.

Overpass udgives i løbet af 2020 til Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One og PC.

Forrige indlægShadowbringers patch 5.15 ude nu
Næste indlægNæste Xbox kaldes Xbox Series X
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)