EA har annonceret et partnerskab med Microsoft på Xbox One hvor du med abonnement på EA Access får adgang til spil fra EA sortiment. Prisen er sat til $5 for en måned eller $30 for et år. Det svarer to ca. 170 kr. Programmet er i beta fra i dag og ifølge EA kommer det “snart” til alle brugere af Xbox One. Når du har betalt dit medlemsskab så får du adgang til  The Vault, som i denne omgang indeholder: FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 og Battlefield 4. Husk at læse det med småt for Titanfall bliver IKKE en del af The Vault.

Det er noget uklart hvad man får for pengene for i pressemeddelelsen står at du får 10% rabat på køb at EA’s spil som digital download. Det samme gælder DLC pakker. EA Access giver også adgang til udvalgte spil “op til” 5 dage før udgivelse. Dette er aktuelt Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA Live 15 og Dragon Age: Inquisition.

For mig minder det lidt for meget om “EA Sports Season Ticket” der startede i 2011 og blev lukket igen i 2013. Jeg forbeholder mig retten til at være skeptisk. Hvis det kun er gamle spil så er værdien begrænset da EA typisk lukker jo online ned efter ca. 18 måneder udgivelse. Nye udgivelser sælges til 500 kr. mon træerne vokser ind i himlen?