Dette års PAX West har budt os på en masse godter fra det kommende meget hypede spil Ashes of Creation.

Nu kan vi byde på noget af det som vi alle venter på, nemlig en gennemgang af spillet, og lidt om hvad spillet kan byde os på.

Vi får desværre ikke det vilde gameplay denne gang, men vi får en dybere gennemgang af blandt andet spillets karakterer. Er man bare en lille smule fan af Ashes of Creation , så er denne video en man bare må se.

Ud over det, så kan fans af Ashes of Creation, se frem til December måned. For der har udvikleren nemlig lagt ud at vi får en Alpha version af spillet. Hvis man registrerer sig inde på spillets hjemmeside, kan man være en af de heldige vindere af en Alpha key. så skynd jer der ind og skriv jer op, så krydser vi fingre.

Forrige indlægPrøv ROCCAT’s Sick City gratis
Næste indlægKnack 2 Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)