LEGO Worlds har været ude på flere platforme i noget tid nu. Men nu kan Nintendo Switch ejere også snart få spillet i deres samling.

Udgivelsen af LEGO Worlds på Nintendo Switch, fejrer vi med at dele den nye udgivelses trailer til spillet.

Spillet står til udgivelse på Fredag den 8. September, så det skal nok gå hen og blive en god weekend.

Frister LEGO Worlds traileren jer til at smutte ned til den lokale spil pusher på Fredag?

Forrige indlægPrøv ROCCAT’s Sick City gratis
Næste indlægKnack 2 Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)