Så er der dømt Pinball på steroider. Byd stort velkommen til Hurl VR.

Der er netop frigivet en ny trailer til Hurl VR. Og der går ikke længe før man tænker på de gode gamle Pinball dage, hvor man stod ved flippermaskinen og smed den ene 5ér i efter den anden.

Hurl VR står til udgivelse på Steam, og det kan spilles hvis man har HTC Vive. Så har du opfyldt disse krav, så kan vi fortælle at spillet udgives den 12. September.

Forrige indlægPrøv ROCCAT’s Sick City gratis
Næste indlægKnack 2 Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)