En ny DLC har netop ramt Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Og den byder på lidt gode ting til os alle.

Først og fremmest vil 3 nye karakterer lande i spillet, og sidst men ikke midst, så får vi også et nyt map i spillet. Se den vedhæftede trailer for at se hvad denne nye DLC har at byde på.

Skal Operation Blood Orchid spilles igennem på sådan en regnfuld dag?

Forrige indlægPrøv ROCCAT’s Sick City gratis
Næste indlægKnack 2 Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)