Der er ikke ret længe, til vi alle kan nyde Fallout 4, og nu er der udgivet en Launch Trailer.

I kan nyde traileren i toppen af nyheden her, og vi kan nok uden tvivl sige, at den er længe ventet.

Hvis i vil have en hel masse Fallout nyheder, så har vi lavet en stor opsamling af det meste som der er frigivet af info til Fallout 4, og den kan i se ved at klikke her .

Fallout 4 udkommer til PS4, XBox One og PC d. 10 November.

Forrige indlægDriveclub får en større opdatering
Næste indlægNBA 2K16 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)