Nu ved vi hvor længe vi skal vente, før vi igen kan hygge os i selskab med en masse planter og zombier.

Men lad os starte ud med en ny gameplay trailer, som i kan se i toppen af nyheden her.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 udgives den 25. Februar 2016, så der er lige et par dage endnu, før vi kan nyde spillet.

Forrige indlægDriveclub får en større opdatering
Næste indlægNBA 2K16 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)