Nyt level system med eksklusive samlerobjekter i Polished Paragon og nye quests, belønninger og et nyt minispil i en snefyldt højtids begivenhed.

gamigo giver spillerne af Nintendo Switch-versionen af Voxel MMO Trove et væld af nyt indhold med den seneste opdatering. Spillerne kan gå op til det næste level med Polished Paragon-systemet, som er nyt på Nintendo Switch, eller nyde vinterens vidundere i Snowfest. Trove-spillere kan nyde alt dette hjemme eller på farten.

Hold en sneboldkamp

Trove’s Snowfest forvandler dens Hub fuldstændig til et vinterlandskab fyldt med sne, indpakkede gaver og masser af dekorationer med juletemaer. Når Trovians er færdige med at gå rundt i vores vinterlandskab, kan de deltage i en række nye vinterlige questlines og samlinger for at modtage nogle COOL belønninger. Disse gaver omfatter Gardener- og Tundra Champion-skinnet, nye allierede som Lil’ Chillio II, Prancing Present, Rudy og Mopes, Ice Cart magrider, Trovian Express-mountet og Gift Giver’s banner. 

For trojanere, der ønsker at vise deres kastearme frem, er Bomber Royale Winter Edition Mode det perfekte sted. Denne hurtige sneboldkamp i rask tempo vil helt sikkert få spillerne i julestemning, når de undviger, dukker, dykker og undgår indkommende angreb, mens de gengælder med deres egne kast af frossen raseri. Husk bare den gyldne regel i sneboldkampe – INGEN ISKUGLER! 🤕 

Da denne tid på året er kendt for at være sæson for at give, kan troianere gå til Donation Station for at give ressourcer til det gode formål. Spillere med et stort hjerte vil også kunne tjene nogle fantastiske godbidder i processen ud over den varme følelse af at gøre noget godt for andre.

Vær herre over din egen skæbne

Fra og med i dag vil alle erfaringspoint (XP), der optjenes på level 30-klasser, gå til at opnå Paragon-level for den pågældende klasse. Selvom det kan være lidt mere besværligt at fylde XP-baren for disse Paragon-niveauer end tidligere, vil belønningen være det hele værd. Trovians vil tjene Loops (Trovian eller Primal), som kan bruges til at fremstille Signatory Rings. Ja – det er Crystal Level-ringe! Ligesom alt andet Crystal gear spænder de fra Crystal level 1 til Crystal level 4, men i modsætning til alt andet kan de tilpasses til hver enkelt klasse.

Krystalringe er ikke de eneste belønninger, som du kan få gennem Troves Polished Paragon-system. Spillernes indsats kan også afføde en Primal Paragon Piñata i nærheden af dem og i deres inventar. Disse piñatas indeholder alt fra malm, flux, trovianske loops op til Paragon’s Marks, der bruges til at fremstille helt nye genstande på Paragon Workbench i Paragon’s Palace i Hub’en.

Nye store items vil hjælpe spillerne med at nå toppen af Paragon-level: Primal Paragon Cubes og Primal Paragon Piñatas vil give et boost til at opnå alle de eksklusive samlerobjekter og badges.

Trojere kan fremstille 5 nye allierede, 4 nye beslag, et nyt skib og sejl, en ny bannerstil, 2 nye vinger eller en dekorationskasse på Paragon Workbench og gøre Paragons farverige, iøjnefaldende og statusskabende kraft til deres egen.                                                                                                          

Med Nintendo Switch-versionen af Trove kan spillerne nyde deres yndlingsspil hvor som helst og når som helst og have det sjovt derhjemme eller på farten med den problemfri blanding af eventyr, verdensopbygning og kamp.