SQUARE ENIX® har i dag annonceret den digitale udgivelse af Chocobo GP den 10. marts. I dette spil kan spillere genforenes med Chocobo og venner på forskellige udfordrende baner, der er inspireret af flere kendte steder i Chocobo og FINAL FANTASY®-serien. Desuden vil en gratis download-version af spillet, Chocobo GP Lite, være tilgængelig ved lanceringen.

Traileren viser alt det sjov og kaos, som spillerne kan se frem til i begyndelsen af næste år. Den introducerer også nye spilfunktioner ud over Story Mode og turneringer i knock-out-stil med 64 spillere i Chocobo GP Mode:

  • Time Attack: Spillere kan udfordre sig selv til at slå deres egne bedste tider på forskellige baner. Spillerne kan også køre asynkront mod andre fra hele verden online for at opnå den bedste tid.
  • Series Race: Spillerne kæmper om førstepladsen i en serie af fire løb; kan spilles alene eller med venner.
  • Custom Race: Spillere kan skabe deres egne udfordrende løb med brugerdefinerede regler, både alene og med venner.

Med Chocobo GP Lite kan racerkørerne spille gennem Story Mode-prologen i singleplayer og kan deltage i både lokale og online multiplayer-løb med op til otte racerkørere, hvis de spiller med en ven med den fulde version af spillet. Chocobo GP Lite-spillere kan også afprøve de hurtige 64-spiller-turneringer i Chocobo GP Mode. Desuden kan gemte data overføres fra Chocobo GP Lite til det fulde spil, så spillerne kan beholde alle genstande og valuta i den fulde version af spillet.