Hvis du gerne vil dyrke noget motion, men ikke vil i et trænings center har vi løsningen til dig her.

Fitness Boxing er netop landet på Nintendo Switch. I kan se hvad det går ud på i traileren vi har vedhæftet nyheden her.

Vi er selv hoppet i trænings centret herhjemme, så inden længe kan I godt forvente en anmeldelse af spillet.

Forrige indlægDreams går ind i beta stadie
Næste indlægVi byder på Wargroove gameplay
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)