Vi skal helt tilbage til 1991 da vi så Lemmings for første gang. Nu er det små fyre landet på mobile enheder.

Sony har på PlayStation Blog løftet sløret for Lemmings nu er udgivet. Det fejrer vi med udgivelses traileren selvfølgelig.

Lemmings er ude til både Android og iOS enheder. Så er der rig mulighed for I alle kan spille med de søde små Lemmings igen.

Forrige indlægDreams går ind i beta stadie
Næste indlægVi byder på Wargroove gameplay
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)