Denne gang er den flinke Major Nelson tidligt ude når Games With Gold afsløres. Det kan vi lide.

Listen over de spil der er i Games With Gold samlingen i Januar måned ser sådan ud:

Xbox One:
  • Celeste (1.-31. januar)
  • WRC 6 (16. januar – 15. februar)
Xbox 360
  • Lara Croft and the Guardian of Light (1. – 15. januar)
  • Far Cry 2 (16. – 31. januar)

Hvilken titel er jeres favorit?

Forrige indlægDreams går ind i beta stadie
Næste indlægVi byder på Wargroove gameplay
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)