Det er en spændende måned for Star Wars-spillere! Fra den 10. november kan alle EA Play-medlemmer opleve en Jedi-ridders rejse så længe, de vil, når Star Wars Jedi: Fallen Order™ træder ind på The Play List (tidligere kendt som The Vault til EA/Origin Access).

I dette kritikerroste og topsælgende spil, følger du Cal Kestis, som spilles af Cameron Monaghan (Gotham, Shameless), på en utrolig rejse, der er propfyldt med mindeværdige ledsagere, nederdrægtige skurke, forskelligartede planeter, spændende lyssværd-dueller, utrolige Force-evner og filmiske øjeblikke – alt sammen i den populære Star Wars-galakse.

Du kan få mere at vide om tilføjelsen af Star Wars Jedi: Fallen Order™ til The Play List: HER

Men det er ikke alt: Den 24. november bliver Star Wars Jedi: Fallen Order også det første spil fra EA, der lanceres i Stadia. Nu får Star Wars-fans endnu flere måder at opleve dette historiedrevne action-eventyr på.

EA Play er stedet, hvor du får mere ud af dine yndlingsspil med eksklusive belønninger, indhold kun for medlemmer og adgang til et bibliotek med de mest populære titler. Du kan få flere oplysninger om EA Play her.