Football Manager er den mest realistiske, detaljerede og fængslende fodboldsimulator, der findes – spillet er det tætteste, man kommer på at udføre managerjobbet i virkeligheden. Du kan overtage styringen med et hvilket som helst hold fra mere end 50 lande i hele verden. Du bestemmer, hvem der spiller, og hvem der sidder på bænken. Du håndterer pressen og løser konflikter med dine spillere. Du har total kontrol over taktik, team-talks, udskiftninger og instruktioner fra sidelinjen, mens du følger kampene live i den anmelderroste 3D kampsimulator.

Football Manager 2016, som er udviklet af Sports Interactive og udgivet af SEGA® Europe Ltd., er tilgængeligt fra fredag d. 13. november 2015.

Football Manager 2016 indeholder både det seperate game mode Football Manager Touch samt mulighed for online multiplayer. Derudover kan man spille to helt nye game modes. Samtidig har spillet en lang række forbedringer og opgraderinger, som ligger i forlængelse af seriens tidligere udgivelser.

FOOTBALL MANAGER 2016 – NYE FUNKTIONER

Nyt game mode – Create-A-Club
For første gang nogensinde giver Football Manager 2016 spillere mulighed for at skræddersy deres helt egen klub, og tilføje klubben til en hvilken som helst liga. I det nye game mode Create-A-Club, som er tilgængelig i single player, kan man: Navngive sin klub, vælge dens farver og tilføje sig selv og sine venner til truppen – man sammensætter sin trup, præcis som man altid i har drømt om.

Nyt game mode – Fantasy Draft
I ’Fantasy Draft’ kan du sammensætte dit helt eget drømmehold og udfordre dine venner. Du starter ud med et fastlagt transferbudget, og herfra bygger du dit hold op fra bunden. Der er tæt konkurrence fra de andre managere, når der kæmpes om at indfange de største talenter, og endeligt møder du dine venner i direkte kamp i en mini-liga.

Manager on the Touchline
Du kommer tættere på kampens hede end nogensinde før, når du skræddersyr din karakter ned til mindste detalje. Se din manager give spillerne de rette instruktioner og deltage i jubelscenerne langs sidelinjen.

Improved Matchday Experience
Spillet indeholder mere end 2.000 nye animationer, der sammen med øvrige grafiske forbedringer, og den øgede AI, gør Match View i Football Manager 2016 til den bedste nogensinde.

Multi Match Highlights
Du kan holde øje med de andre hold i ligaen (og turneringer), ved at se højdepunkter fra rundens kampe, og dermed holde dig opdateret på alt hvad der foregår i fodboldverdenen omkring dig.

Prozone Match Analysis
Sports Interactive’s samarbejde med Prozone – den førende leverandør af sportsstatistik på verdensplan – har ført til en omfattende fornyelse af spillets in-game analyseværktøj, som byder på nye funktioner, der gør oplevelsen bedre og statistikkerne nemmere at anvende.

Set-Piece Creator
Football Manager 2016’s stærke, brugervenlige værktøj til at opsætte dødbolde, giver spilleren mulighed for at oprette flere dødboldsrutiner, som kan ændres afhængigt af den spiller, der sparker dødbolden, og taktikken der benyttes i kampen. Den indeholder også nye muligheder for zoneopdækning og meget, meget mere.

Mere realistiske skader
Sammen med en række fysioterapeuter, læger og relaterede organisationer har Sports Interactive sørget for, at en række skader og behandlinger i Football Manager 2016 er mere realistiske end nogensinde før. Det betyder ikke en ændring i antallet, men at behandlingen og udviklingen af de skader der opstår, vil være mere realistiske. Skader vil nu også blive diagnosticeret under kampene. Der er tilføjet mange nye typer skader, og der vil desuden være en klarere forskel mellem spillerens fysiske form og kampform.

Udvidet interaktion med pressen
Pressekonferencer er blevet langt mere varierede. Der er nu mange nye typer spørgsmål, som tager ukendte retninger afhængigt af situationen. Det tester din håndtering af pressen. Desuden kan arbejdsløse managers nu bruge pressen til at finde en ny klub.

Statistik, statistik, statistik
Med den omfattende fornyelse af analyseværktøjet, og det spritnye rullende statistikpanel, har spilleren nu adgang til mere detaljerede statistikker end hidtil set.

Opdaterede menuer
Information har aldrig været nemmere at finde. Football Manager 2016 bringer et opdateret interface til flere af menuerne, som inkluderer overblik over spillere, taktik, managerens hovedskærm og transferskærmen.

Og meget, meget mere
Af andre nye features kan vi nævne shortlisting af klubbens personale, forbedret rokering af managere og stab, reviderede anmodninger til bestyrelsen, redefineret opgørelse af bestyrelsens tillid, situationsbestemte team-talks, fuldt opdaterede turneringsregler og trupper, et forbedret overblik over klubbens økonomiske midler, mere realistiske transfers og holdudvælgelser, nye features til sociale medier og meget mere – f som tilsammen gør Football Manager 2016 til den mest komplette og realistiske fodboldsimulator nogensinde.

Football Manager 2016, som er udviklet af Sports Interactive og udgivet af SEGA® Europe Ltd., vil være tilgængeligt fra fredag d. 13. November 2015. Yderligere detaljer bliver offentliggjort over de kommende uger via
Facebook, Instagram og Twitter.

For mere information om Football Manager: www.footballmanager.com

De bedste historier fra Football Manager: www.wearethemanagers.com