Trust Gaming lancerer GXT 488 Forze, et imponerende gaming-headset med 50 mm højttalerenheder og kraftfuld mikrofon, og som er designet specifikt til at give dig fordelen i både single- og multiplayerspil på din PS4. Trust Gaming GXT 488 Forze Gaming Headset er nu tilgængeligt til en vejledende pris på 349 kroner inklusive moms.

Som et officielt licenseret produkt til PlayStation 4 er GXT 488 Forze designet til at forbedre dine spiloplevelser med kraftig, fordybende lyd. Med et stilfuldt design, der matcher PlayStation 4, er headsettet den ideelle måde at berige din spilsessioner.

Kraftig lyd
Headsettets 50 mm højttalerenheder giver klare høje toner og dunkende bas. Uanset om du er på en slagmark, en racerbane eller i et stadion, vil headsettet trække dig lige ind i al den hektiske action og hjælper dig med at fordybe dig fra start til slut.

Designet til sejr
Headsettets design blander komfort og robusthed. Med bløde ørepuder og en justerbar hovedbøjle vil du være komfortabel selv under de længste spilsessioner. Udover at give komfort, sikrer den metalforstærkede hovedbøjle, at Forze føles lige så kraftig og bastant, som den lyder. Det stilfulde headset leveres i tre versioner: sort, blå camo og grå camo.

Tilslut og vind
Det er en leg at bruge headsettet: Tilslut det ved blot at koble 1,2 m nylonkablet til den trådløse DUALSHOCK®4-controller. Takket være den indbyggede fjernbetjening på kablet kan du justere lydstyrken eller slå mikrofonen fra uden at skulle bruge dyrebare sekunder på at gå ind i en menu.

Nøglefunktioner i GXT 488 Forze:

  • Specielt lavet til brug med din PlayStation 4-konsol
  • Kraftfulde 50 mm aktive højttalerenheder med bløde og behagelige over-ear puder
  • Sammenfoldelig fleksibel mikrofon og justerbar forstærket hovedbøjle
  • In-line fjernbetjening til lydstyrkekontrol og til at slukke mikrofonen
  • Sæt blot headsettet i den trådløse DUALSHOCK 4-controller (3,5 mm input)
  • Nylonflettet kabel på 1,2 m som er den ideelle længde til at oprette forbindelse til din controller