Der har været hintet en hel masse den sidste tid omkring en ny titel fra gamigo. Nu kan vi med stor glæde fortælle jer at Fractured Online er annonceret. Spillet bliver i bedste MMORPG stil som vi kender gamigo så godt for. Læs mere om det her:

gamigo group glæder sig over at kunne annoncere sin udgivelsesaftale med udvikleren Dynamight Studios om det dynamiske, isometriske open-world MMORPG, Fractured Online. Dette sandkassespil fokuserer i høj grad på at give spillerne frihed til at være den, de vil – gennem det unikke karakterudviklingssystem – og forme verden på den måde, de ønsker. Dette kan gøres i overført betydning via spillets spillerdrevne økonomi eller bogstaveligt ved at bygge byer på tværs af tre verdener i flere kontinenter. I en verden, hvor dæmoner naturligt jager alle væsener, er Fractured Online et spil, der enten kan bringe spillerne sammen eller rive dem fra hinanden.

Fractured Online indeholder tre racer: Mennesker, Wildfolk og dæmoner. Hver race har forskellige indflydelse på spilmekanikken, f.eks. hvilken type samfund spillerne kan leve i, og hvordan de interagerer med andre spillere. Lev i det fredelige Wildfolk-samfund, hvor samarbejde og defensivt gameplay skinner, eller hav fri vilje, mens du forsøger at følge reglerne i et feudalsamfund – som f.eks. ikke at bryde loven og “dræbe” andre spillere – som menneske. For dem, der foretrækker fjendtlighed, blod og terror, kan de omfavne deres indre onde indstilling ved at spawne som en Demon. Når først en race er valgt, kan spillerne begynde deres søgen efter viden.

“Vi ønskede at tilbyde noget, der var mere kraftfuldt og fleksibelt end det konventionelle RPG-niveau- og færdigheds-udviklingssystem”, siger Jacopo Gallelli, medstifter og direktør hos Dynamight Studios. “I Fractured Online sætter vi troværdighed på idiomet ‘viden er magt’ ved at introducere Knowledge System. Vores system belønner spillere, der er modige og kloge, ikke for de timer, de har brugt på at jage rotter i en kælder for nogle tilfældige bønder.”

Når spillerne ikke forbedrer deres evner, kan de vælge at deltage i Fractured Online’s robuste spillerdrevne økonomi. Glem alt om at finde et bredsværd i liget af en edderkop. Alle genstande i spillet er fremstillet af spillerne, så du må hellere være sød ved din lokale smed, ellers kan du ende med at bekæmpe fjenderne med en pind. Håndværkere, købmænd, landmænd, hyrder, minearbejdere, skovhuggere, jægere og ådselædere spiller alle en vigtig rolle i verden.

Kamp spiller også en integreret rolle i Fractured Online, da spillerne vil finde det som en passende måde at løse en strid på. Kampen er hurtig, da kæmperne skal lære at sigte, undvige og mestre over 400 evner og 40 unikke statuseffekter. Om evnerne bruges mod forskellige monstre i PvE-kampe eller mod dine medspillere i PvP-kamp er helt op til dig.

“Vores team er virkelig stolt over at være den nye udgiver af ‘Fractured Online’, da vi ser et enormt potentiale i spillet,” siger Andreas Weidenhaupt, COO hos gaming group. “Vi har fulgt Dynamight tæt siden deres succesfulde Kickstarter-kampagne og ser nu frem til et langt og frugtbart partnerskab.”

Flere oplysninger om Fractured Online vil blive afsløret i de kommende måneder på følgende links: