Ubisoft samler kolossale mængder af offentligt tilgængeligt data på unik hjemmeside.

Ubisoft lancerer i dag den banebrydende hjemmeside: ​​Watch_Dogs WeareData, der er en digital skygge af Paris, London og Berlin. Projektet, der er skabt i forbindelse med Ubisofts kommende computerspil Watch Dogs, samler enorme mængder af offentligt tilgængelige data fra den virkelige verden på ét sted – på én hjemmeside.

I spillet Watch_Dogs drives byen Chicago af et centralt styresystem (CTOS), der forbinder alle byens offentlige sikkerhedsinstallation er og infrastruktur. Data og information er kernen i ​​spillet, og hovedpersonen, Aiden Pearce, må hacke systemet for at få sin hævn. Og han kan bruge alle data og ressourcer i CTOS til at nå sine mål.

Byen og alle menneskerne i den

Watch_Dogs WeareData er den første hjemmeside af sin art, der samler så betydelige mængder af offentligt tilgængelige data om hver af de tre store byer (Paris, London og Berlin). Alle oplysninger er tilgængelige via et 3D-kort, hvorfra man kan indhente alle de opdaterede, reelle data, der overhovedet er tilgængelige for området (statistiske oplysninger, netværk, transport, infrastruktur mv.). Herudover kortlægges også data over alle byernes indbyggere gennem deres aktiviteter på de sociale netværk Instagram, Twitter, Foursquare og Facebook.

“Fremtidens digitale by er allerede en realitet, det er ikke længere fiktion,” fortæller Geoffroy Sardin som er Chief Marketing & Sales Officer hos Ubisoft EMEA.

“Det er en enorm mængde af data, der i dag er tilgængeligt for alle og enhver – data som er blevet offentliggjort af enten​virksomheder eller af folk selv. Med Watch_Dogs WeareData kan du dykke ned i alt hvad der er til rådighed og offentliggjort på internettet – et stærkt og sjovt værktøj, som kan bruges af alle,” slutter Geoffroy Sardin.

Watch_Dogs WeareData lanceres i dag til alle Internet-browsere og som app til smartphone og tablets.

http://wearedata.watchdogs.com/