MMD, teknologivirksomheden bag Philips skærme, lancerer en ny 21,5” Philips Full HD-skærm spækket med funktioner. Skærmen har en række avancerede teknologier og muligheder, der sikrer at den nye Philips 221B8 leverer klare, levende farver og skarpe detaljer, der hjælper med at øge brugerens produktivitet gennem en lang arbejdsdag. Når der er brug for mere skærmplads, kan skærmen kombineres med den effektive 23,6” Full HD-skærm, der er udstyret med en række miljøvenlige funktioner.

Den gode arbejdsplads starter her
Den nye Philips 221B8 Full HD skærm inkluderer nogle af de vigtigste funktioner, når det kommer til at skabe en god og produktiv arbejdsstation. For eksempel giver den eksklusive SmartImage teknologi, der løbende analyserer det indhold, der vises på skærmen, for at optimere skærmens ydeevne. Afhængig af opgaven, kan brugeren vælge mellem forskellige indstillinger – kontor, billeder, film, spil med flere – og lade SmartImage indstille kontrast, farvemætning og skarphed for at give det bedste billede for den applikation, der er i brug. Derudover kan en specialdesignet miljøindstilling mindske strømforbruget, uden at det går ud over visningen når de mest gængse applikationer er i brug.

Det 21,5” TFT-LCD panel har også flicker-free W-LED backlighting system, der regulerer lysstyrken og reducerer øjenirritation, for mere naturlige og virkelighedstro billeder. SmartContrast teknologi justerer automatisk farver og kontrollerer baggrundslysets intensitet, hvilket forbedrer kontrasten for endnu bedre og mørkere nuancer ved både video, spil og billeder. For at passe på øjnene reducerer Philips LowBlue Mode det kortbølgede blå lys, som LED skærme producerer, der kan være skadeligt over tid.

221B8 har også fokus på ergonomi og ville ikke være fuldkommen uden yderligere funktioner såsom papir-lignende læsningsoplevelse med EasyRead indstillingen og den fleksibilitet, som SmartErgoBase foden tilbyder – en speciel fod der gør det lettere at justere højden, tilte, dreje og rotere skærmen så den passer enhver individuel præference og behov.

Når effektivitet møder pålidelighed
I fredags introducerede Philips også 243S5-skærmen, der producerer billeder i høj kvalitet takket være de klare farver og dets blyfrie TFT-LCD panel og SmartContrast teknologi. Udover de helt basale funktioner der er nødvendige brugerens produktivitet, har 243S5 et kompakt design, men giver stadig en visningsoplevelse på 23,6″ i Full HD; dens VESA mount indstilling er en god løsning i ethvert kontormiljø.

Forbundet med verden omkring os
For enhver digital arbejdsplads er tilslutningsmuligheder et must. Derfor er begge skærme udstyret med en komplet række digitale og analoge muligheder såsom DVI-D, HDMI, og VGA porte. Med 221B8 giver DisplayPort 1.2 teknologi også mulighed for at have flere skærme ved siden af hinanden. En let tilgængelig tilslutning af hovedtelefoner og to integrerede højtalere i god kvalitet, 2W stereo højtalere, er særligt velegnede til multimedia arbejde, samarbejde og forskellige kommunikationsværktøj.

Funktioner til ethvert behov
Fordi alle arbejdspladser er unikke, tilbyder Philips en række professionelle skærme designet fra bunden med omtanke for produktivitet, ergonomi og opfyldelse af de behov, der findes i virksomheder i alle størrelser i dag. Den nye 221B8 hører til den populære B8-serie, der består af miljøvenlige skærme fra 22” TN til 27” IPS paneler, skærmopløsning fra Full HD op til Quad HD med 1.074 milliarder farver, og USB 3.0 porte med hurtig opladning. Den nye Philips 243S5 viser nogle af de fornyede funktioner i S5-serien, der kommer med bedre ergonomiske indstillinger og et udvidet udvalg af indgange og dreje-, tilte-, og højde justeringsfunktioner. Begge skærmserier har et bæredygtigt design, der skal reducere påvirkningen på miljøet gennem produktets livscyklus og hjælpe virksomheder med at reducere udgifter takket være det lave energiforbrug og de energibesparende funktioner.

Philips 243S5 lanceres senere i denne måned, mens Philips 221B8 lanceres i juni 2018, med en vejledende salgspris fra 1.029 kroner.

Mere information omkring Philips skærme på: www.philips.com/monitors

Tekniske specifikationer: Display Philips 221B8

LCD panel type, size LCD panel type: TFT-LCD (TN)
Backlighting technology W-LED
Panel size 21.5 inch / 54.6 cm
Effective viewing area 476.64 (H) x 268.11 (V)
Optimal resolution 1920 x 1080 @ 60 Hz
Viewing angle 170° (H) / 160° (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Contrast ratio (typical): 1000:1
Display colors 16.7 million colors
Color gamut (typical) NTSC 72% (CIE1931)
Convenience
 • Built-in Speakers: 2 W x 2
 • Power On/Off, Menu, SmartImage, Input, Brightness, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)
 • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Connectivity ·         Signal Input: VGA (Analog), DVI-D (digital, HDCP), DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 – Sync Input: Separate Sync, Sync on Green – Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out
Sustainability
 • Environmental and energy: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS, WEEE, Lead-free, Mercury Free, PVC/BFR free housing
 • Recyclable packaging material: 100 %
 • Post-consumer recycled plastic: 85%
Compliance and standards
 • Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, PSB, EPA, UKRAINIAN, ICES-003, TUV Ergo, TUV/GS, RCM, TUV/ISO9241-307
Cabinet
 • Front bezel: Black
 • Rear cover: Black
 • Foot: Black
 • Finish: Texture

 

Tekniske specifikationer: Display Philips 243S5

LCD panel type, size LCD panel type: TFT-LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 23.6 inch / 59.9 cm
Effective viewing area 521.28 (H) x 293.22 (V)
Aspect Ratio 16:9
Optimal resolution 1920 x 1080 @ 60 Hz
Response time (typical): 1 ms (Gray to Gray) (SmartResponse)
Viewing angle 170° (H) / 160° (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Contrast ratio (typical): 1000:1
Display colors 16.7 million colors
Convenience
 • Built-in Speakers: 2 W x 2
 • Power On/Off, Menu, Input, Volume, Auto/Down, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)
 • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Connectivity ·         Signal Input: DVI-D (digital, HDCP), VGA (Analog), HDMI 1.4, DisplayPort 1.2

·         USB: USB 2.0 x 4

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Sustainability
 • Environmental and energy: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, Lead-free, Mercury Free
 • Recyclable packaging material: 100 %
Compliance and standards
 • Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, TCO certified, cETLus, TUV/ISO9241-307. BSMI, PSB, RCM. UKRAINIAN, WEEE
Cabinet
 • Color: Black
 • Finish:  Hairline / Texture