Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

The LEGO Batman Movie anmeldelse

 

 
Overblik
 

Fakta: Det fly som er i starten af filmen er fra McGuffin Airlines. “McGuffin” er en betegnelse der i branchen anvendes om ting eller personer som er væsentlige for karakterene men som ikke spiller nogen større rolle for plottet eller historien.
 
Værd at vide: De tidligere Batman film der henvises til er Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016), The Dark Knight Rises (2012), The Dark Knight (2008), Batman Begins (2005), Batman & Robin (1997), Batman Forever (1995), Batman Returns (1992), Batman (1989) og Batman: The Movie (1966).
 
Vurdering
 
 
 
 
 
4/5


User Rating
2 total ratings

 

Det positive


Den bedste Batman film i flere år og alt er bedre med LEGO

Det negative


Den er en smule upoleret med mange ting der foregår på én gang


Samlet vurdering

Der er på DVD’en også masser af ekstra materiale og det er jo en af fordelene ved at anskaffe det fysiske medie. Der er både fraklip og små historie sammen med andet materiale fra tilblivelsen. Jeg synes at The LEGO Batman Movie er en af de bedste Batman film i flere år. Husk at du altid skal være dig selv. Medmindre du kan være Batman.

0
Posted 16. juli 2017 by

 
Anmeldelse
 
 

I den samme ånd, der gjorde LEGO-filmen til et verdensomspændende fænomen, er den selvudnævnte hovedrolleindehaver – LEGO Batman Movie – stjernen i sit helt eget fantastiske eventyr. Der er ændringer under opsejling i Gotham og hvis Batman vil redde byen fra Jokeren, må han, der ellers foretrækker at arbejde alene, samarbejde med andre og måske – bare måske, lære at være i lidt bedre humør. Så er der lagt op til en historie der både underholder store som små.

Det er selvfølgelig historien om Batman der altid arbejder alene og aldrig lukker nogen ind i sin tilværelse. Det hele ændrer sig da Batman, ved en fejltagelse, kommer til at adoptere en dreng til en velgørenhedsfest. Samtidig har Jokeren uhyrlige planer for Batman og Gotham City, for han føler ikke at han får den opmærksomhed fra Batman som han skal. Batman ønsker som altid at klare ærterne selv, hvilket bliver en udfordring for hans omgivelser. Ikke mindst den fantastiske Batgirl som også introduceres i filmen.

I den danske version af LEGO Batman Movies du opleve stemmer af blandt andet Alexandre Willaume, Magnus Millang og Lars Mikkelsen. Filmen kan også opleves på original sproget, hvilket jeg har gjort. Det er lidt op til hvilken aldersgrupper du sidder sammen med om du ønsker det ene eller andet. Der er masser af ordspil som går hen over hovedet på de mindste men som du med engelsk kundskaber fanger. Det er ikke altid de fungerer i en dansk oversættelse alene fordi vi ikke har et tilsvarende ordspil eller ord med samme dobbelt betydning.

Uanset om du vælger det ene eller andet sprog så er det klar en fordel at kende både lidt til DC universet og nogle af de mange andre film rettet mod et tilsvarende publikum. Batman får nemlig opfundet en række nye superskurke hvor komikken netop ligger i at de ikke findes i DC universet. Samtidig får Gotham besøg af skrke som Godzilla, Lord Voldemort, Sauron, King Kong, Dracula og Agent Smiths (ja de er i flertal) fra The Matrix. Det er hylende grinagtigt og det tager på ingen måde fokus fra den egentlige kamp mellem den noget følsomme udgave af Jokeren og Batman den kappeklædte hævner.

Der er på DVD’en også masser af ekstra materiale og det er jo en af fordelene ved at anskaffe det fysiske medie. Der er både fraklip og små historie sammen med andet materiale fra tilblivelsen. Jeg synes at The LEGO Batman Movie er en af de bedste Batman film i flere år. Husk at du altid skal være dig selv. Medmindre du kan være Batman.

Tak til PR Nordic og Warner Bros. Home Entertainment for at gøre denne anmeldelse mulig.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment