Arbejdet som spil-anmelder kan være hårdt og uretfærdigt. Det hænder at man er nød til at grave dybt i overskudsposen og gøre en ekstra indsats, for at tilfredsstille alle ens fantastiske læsere. Ville du måske bryde dig om at blive fløjet til Stockholm, på luksushotel, for at lege med Microsoft’s Natal hele dagen?
Nej vel? Så den ordner vi lige for dig…

Vi nærmer os efterhånden noget der ligner en udgivelsesdato for det måske mest revolutionerende, der er sket i spil-branchen i mange år: Microsoft’s Natal! Hvis du lige er vågnet op fra en længerevarende koma kan jeg fortælle, at Natal er et 3D kamera som skulle være i stand til at genkende dit ansigt, stemme og alle de pinlige bevægelser du kan tvinge ud af din krop + 1 ven!
Glem plastikdimser i hånden, som uundgåeligt rammer dit ansigt eller fjernsyn og gør i stedet klar til, at føle ægte knyttere! Mulighederne synes uanede og undertegnede er fuld af både forventninger, forhåbninger og en smule bange anelser. I morgen onsdag vil det hele stå lidt klarere og vi serverer naturligvis det hele, så du kan læse det hjemme fra din bløde kontorstol. Sig ikke vi aldrig gør noget for jer!

Du sidder garanteret med en masse spørgsmål og du er mere end velkommen til at skrive dem i bunden af tråden. Vi skal gøre vores bedste for at få besvaret så mange som muligt.