Der er godt nyt til gamere, der sætter pris på at tage spillet med på farten. JBL udvider nu sin populære Quantum-serie af gaming-hovedtelefoner med de første earbuds, der leverer slående lyd i et ledningsfrit design. 

På trods af størrelsen byder JBL Quantum TWS på teknologierne JBL QuantumSURROUND™, Adaptive Noise Cancelling og Ambient Aware, der giver mulighed for fordybelse og hiver spiloplevelsen op til nye højder. 

JBL Quantum TWS er skabt til mobilspil, hvor en USB-C dongle sikrer god forbindelse og giver mulighed for, at du kan spille hvor som helst. Samtidig er JBL Quantum TWS kompatibel med PC, Mac, PlayStation® og Nintendo Switch. 

De nye earbuds understøtter også to forbindelser på samme tid, så du kan oprette forbindelse til din foretrukne spilleenhed via USB-C-donglen, uden at optage enhedens Bluetooth-forbindelse. På den måde går du aldrig glip af et opkald, selvom du gamer. 

Det lette design gør JBL Quantum TWS ideel til mange timers gaming, og IPX4-certificeringen sikrer svedresistens og holdbarhed, når du er på farten. 

JBL Quantum TWS kommer i JBL’s seneste miljøvenlige emballage og er tilgængelig fra juli 2022 i sort fra JBL.com for 1.199,00 DKK.

JBL Quantum TWS egenskaber:

● JBL QuantumSURROUND™ giver den bedste spatiale lydoplevelse til spilfordybelse 

● True Adaptive Noise Cancelling med fire stråledannende mikrofoner med autokalibrering  

● Ambient Aware giver mulighed for at lukke lyde fra omgivelserne ind, så du bedre kan orientere dig i trafikken eller lytte til samtaler, mens du spiller 

● Seks mikrofoner (tre i hver earbud) giver fantastisk stemmeklarhed 

● Understøttelse af to forbindelser på same tid via en 2.4Ghz trådløs USB-C dongle eller Bluetooth 5.2 for en forbindelse med lav latenstid  

● 24-timers batterilevetid – 8 timer i earbuds og 16 yderligere timer via etuiet  

● Letvægt, holdbart og svedresistent IPX4 design 

● Multi AI understøttelse – Et enkelt tryk for at tale med din foretrukne stemmeassistent, når du er tilsluttet en mobilenhed 

● Kompatibel med JBL QuantumENGINE™ PC software og JBL Headphones app for den ultimative skræddersyede lydoplevelse