Crash Bandicoot! Oh the childhood. Vi skal helt tilbage til 96 hvor Crash havde sin storhedstid som Sony’s maskot. Masser af spil og år senere, har Crash ikke været i syne i rigtig lang tid.

Vi kender allerede historien med hvordan Naughty Dog fragav sig licensen til Crash Bandicoot og det hele nu ligger og samler støv hos Activision. Men hvad hvis nu det kunne have blevet til meget mere? En tegnefilms serie? Eller flere spil? En ny video der har set dagens lys viser Crash i tegnefilms form, sammen med alle hans venner og fjender.

Videoen blev lagt online af senior producer og lead designer, David Siller. Han arbejde hos Universal Interactive Studios og hjalp med at få Crash til tronen tilbage i Marts 1996, sammen med Naughty Dog og Sony’s Mark Cerny.

Crash Bandicoot tegnefilmen var ment som en test video, for at finde ud af hvilken vej productionen af Crash spillende skulle tage. Videoen blev senere glemt og gemt væk, indtil nu. Men det er dejligt at få en, omend kort, gensyn med Crash. Vi kan kun håbe på at han bliver genoplivet engang i fremtiden.