Sony og Sucker Punch har udgivet en helt ny video i serien af State of Play fra Sony PlayStation, hvori der vises en hel del fra deres kommende titel, Ghost of Tsushima.

I næsten 20 minutter er der masser af gameplay fra Ghost of Tsushima. Videoen starter ud med at gå i dybden med udforskning af ens omgivelser og hvordan man kommer rundt i verdenen.

Måden hvorpå man finder vej sker f.eks. via brug af vinden, som man kan hidkalde, når end man har brug for det. Udforskning af landet sker enten på gå ben eller til hest, hvor det sidste nok er det klogeste valg. Øen man befinder sig på, er nemlig rigtig stort!

Hovedpersonen Jin, er sumari med stort S. I videoen ser vi også hvordan Jin benytter sig af hurtige bevægelser i kamp, der kan lemlæste fjender. Der kan benyttes to forskellige typer af gameplay, når det kommer til fjender.

Den ene har fokus på 1v1, hvor det er sværdet der skal bruges i en dans til døden. Ram hurtig, præcis og først, for at besejre modstanderen. En anden måde er med brugen af stealth, hvor det gælder om at være stille og snu med sin fremgang. Vær taktisk!

Selvfølgelig byder Ghost of Tsushima også på en Photo Mode, hvor du kan tage lækre billeder eller video. Denne Photo Mode er langt mere avanceret end i så mange andre spil og du kan virkelig lave nogle fede øjeblikke der kan deles til andre.

Jin bære nogle prægtige klæder og disse kan tilpasses. Skift dit udstyr eller lav om på farverne, så de passer til din stil. Men det er ikke kun udseende det handler om, for når du skifter rundt på Jin’s udstyr eller tøj, har det direkte påvirkning på hans stats og gameplay mekanikker.

Vil du gerne have en autentisk oplevelse som du kender det fra japanske film, så er der råd for det. For via filtre som Sucker Punch kalder for Samurai Cinema, kan du skifte farverne, tilføje støj til billedet og meget mere, for at få det til at ligne en gammel samurai film. Der vil også være mulighed for at vælge japanske stemmer.

Der vil komme mange flere fremvisninger, informationer mm. omkring spillet, jo tættere vi kommer på udgivelsen.

Ghost of Tsushima udkommer eksklusivt til PS4 d. 17 Juli, 2020.