Ghostbusters var en af de helt store film hits i 1980’erne. Siden da har der været en håndfuld film og i den grad masser af spil. Et af de seneste større Ghostbusters spil kan nævnes Ghostbusters: The Video Game som bragt det originale cast af skuespillere tilbage i deres respektive roller. Men nu er det tid for et nyt spil igen, og denne gang er det Friday The 13th udvikleren IllFonic der prøver kræfter med spøgelses universet.

Spillet hedder Ghostbusters: Spirits Unleashed og det har været rygtes længe at spillet skulle være undervejs. En af kilderne har blandt andet været skuespilleren Ernie Hudson som spillede Winston Zeddemore i Ghostbusters filmene. Men nu ved vi ikke kun titlen, men også hvad spillet helt nøjagtig går ud på.

Det nye spøgelseseventyr bliver et asymmetrisk 4v1 multiplayer spil, hvor spillerne enten er en Ghostbuster eller endda et spøgelse selv. Selve gameplayet ligner meget IllFonics tidligere spil Friday The 13th og Behaviour Interactives Dead by Daylight. I et team med 4 spillere, skal de forsøge at jage og indfange den femte spiller, som så her er et spøgelse. De 4 Ghostbusters vil så være udstyret med proton rygsække, et P.K.E. barometer og en masse andet gear til at fange spøgelset med.

Spilleren der så skal være spøgelse har et udvalg af klassiske spøgelser at vælge imellem såsom Slimer. I traileren vises der også hvilke andre man vil kunne vælge imellem og hvilke kræfter man vil kunne benytte sig af.

Ghostbusters: Spirits Unleashed udkommer sidst i 2022, på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC.