Danskstartede Unity annoncerer i dag i forbindelse med tech- og musikfestivalen SXSW et nyt partnerskab med musik-giganten Insomniac Events, der er en af verdens førende virksomheder indenfor elektronisk dansemusik. Sammen vil de udvide live koncerter og danseoplevelser til det virtuelle rum.

Forestil dig at gå til koncert og danse med dine venner fra forskellige steder i verden til langt ud på natten – virtuelt. 

Det er fremtiden for livemusik, ifølge Unity og verdens største selskab for elektronisk musik, Insomniac, der i dag annoncerer et nyt partnerskab om at at fusionere den fysiske og virtuelle verden inden for live-musik og events.

Det nye samarbejde skal kickstarte helt nye oplevelsesmuligheder for det elektroniske musik-fællesskab, hvor publikum kan samles og deltage i optrædener – på tværs af lokationer og tidszoner.   

“Partnerskabet med Insomniac er en fantastisk mulighed for os her i Unity. Insomniac er revolutionerende og er altid på udkig efter, hvordan de kan udvide deres vision og bringe ekstra værdi til fællesskabet. Partnerskabet her er begyndelsen på et langt samarbejde, som vi tror vil skabe et nyt niveau af interaktive oplevelser inden for live underholdning” siger Peter Moore, Senior VP og General Manager, Unity Sports & Live Entertainment.

Også hos Insomniac ser man frem til samarbejdet. 

“Det er en stor ære at teame op med Unity på denne rejse. Vores vision er at skabe en social oplevelse, hvor historier og musik samler os og giver os en følelse af at høre til. Unity hjælper os med at skabe en verdensomspændende oplevelse og giver vores community vores allerførste rum i metaverset, hvor vi kan samles, dele og opleve”, siger Pasquale Rotella, Founder og CEO i Insomniac Events. 

Unity og Insomniac gæster SXSW-festivalen 

Mød Peter Moore fra Unity og Pasquale Rotella fra Insomniac på dette års South by South West (SXSW)-festival d.13. marts i Austin, Texas. Her vil de gå i detaljer om partnerskabet, og hvad det betyder for Insomniac og underholdningsindustrien. 

Du kan opleve deres talk virtuelt den 13. marts ved at klikke HER