Er du på udkig efter den perfekte gave til gameren, sportsfanen eller bymennesket? Så skal du ikke lede længere. Vi fejrede ikke julen så meget, som vi gerne ville sidste år, men JBL giver os noget at glæde os til denne jul med deres nye True Wireless og JBL Quantum produkter. Der er noget for enhver smag og budget, så alle kan være med.

JBL Quantum One

352917 341379 jbl%20quantum%20one lifestyle%20image 591b68 original 1578305561 e1e774 large 1587643838

Gør gaming magisk denne jul. JBL Quantum One headsettet giver dig lyd i topklasse med den rummelige surround sound fra JBL QuantumSPHERE 360™ og Active Noise Cancellation designet til gaming, så du kan høre selv de mindste fodtrin.

JBL QuantumSOUND er designet til at placere lyden med høj præcision samt at levere fordybende lyd via Hi-Res certificerede 50mm driversDen aftagelige stemmefokuserede mikrofon leverer klar lyd, når du spiller med andre, da den nedtoner støj og indeholder mute-funktionerDet lette og ergonomiske design gør headsettet komfortabelt imens PC-softwaren, JBL QuantumENGINE, sikrer fremragende lyd og RGB lys-muligheder. Med JBL Quantum ONE-headsettet får du mulighed for at opleve det dybeste niveau af indlevelse på din PC.

JBL Quantum ONE fås til DKK 1.899,00.

JBL Quantum 350

400472 4.%20jbl quantum 350 wireless 52515d large 1630319953

Lad ikke dit potentiale blive holdt tilbage af ledninger. Mød det spritnye JBL Quantum 350 trådløse gaming-headset. Den seneste tilføjelse til JBL Quantum-serien er designet til at give dig en ekstra fordel og gøre dit spil bedre med den komplet trådløse JBL QuantumSOUND Signature til PC-gamere, og virker også til konsoller.

Du misser aldrig et øjebliks lyd med den skarpe2.4G trådløse funktion – heller ikke når du sidder i sofaen. Headsettets batterilevetid på 22 timer samt de lette memory foam ørepuder betyder, at du aldrig kommer til at gå glip af et eneste sekunds action selv ved langvarige spilsessioner. Brug for opladning? Hurtigopladningsfunktionen giver dig en times spilletid efter bare 5 minutters opladning og Power & Play gør det muligt at oplade headsettet mens du spiller, så du aldrig går glip af noget.

Det DISCORD-certificerede JBL Quantum 350 har også en aftagelig, retningsbestemt stemmefokuseret mikrofon så dine medspillere altid kan høre dine råb efter hjælp eller din jubel efter en kneben sejr, uanset hvor vildt spillet bliver.

JBL Quantum 350 kan fås for DKK 899,00.

JBL Live PRO+

Er du på udkig efter stor lyd og ingen forstyrrelser? Så er JBL Live PRO+ det perfekte produkt. De kommer ganske vist i en lille pakke, men de er fyldt med avanceret teknologi. JBL’s Adaptive Noise Cancellation og Smart Ambient-funktioner sørger for, at du kan snakke med dine venner eller tage en hurtig kop kaffe uden at skulle fjerne dine høretelefoner. Hver høretelefon har 3 mikrofoner, med teknologi der sørger for, at der ikke kommer ekko på din stemme. På den måde er du altid sikret klare og skarpe opkald – selv udendørs! Med den nemme adgang til Google Assistant og Amazon Alexa og op til 7 timers batterilevetid (21 timer i opladeræsken), vil JBL Live PRO+ aldrig skuffe dig.

JBL live PRO+ kan fås for DKK 1.499,00.

JBL Reflect Mini NC

JBL Reflect Mini NC er den stilfulde mulighed, der giver en fantastisk trådløs oplevelse fyldt med forskellige funktioner. IPX7 vandtæthed betyder, at disse hørertelefoner kan overleve al slags træning og Active Noise Cancellation gør, at du aldrig mister fokus. Smart Ambient teknologi er også tilgængeligt – på den måde kan du altid være opmærksom på dine omgivelser. Google Assistant og Amazon Alexa kan også tilgås via touch-knappen. Høretelefonerne har 21 timers batterilevetid med 7 timer i ørene og 14 timer i opladeræsken.

JBL Reflect Mini NC kan fås for DKK 1.199,00.

JBL Reflect Flow Pro

JBL Reflect Flow PRO er designet til at forbedre din ydeevne. Med JBL’s eget POWERFIN-design er du sikret en komfortabel pasform. Har du brug for motivation? Med JBL’s Signature Sound vil de her buds holde dig aktiv med op til 30 timers batterilevetid.

Adaptive Noise Cancellation holder uønsket lyd ude – både på arbejdet og når du træner. Smart Ambient lader dig høre dine omgivelser, når du løber på gaden, og gør det nemt at have en hurtig samtale med en ven, når du er på farten. De 6 mikrofoner sikrer dig perfekt skarphed og klarhed i opkald og møder – selv i blæsevejr. Arbejd eller træn overalt med IP68 beskyttelse imod sved, regn og støv. Har du brug for hjælp? Tal til Google eller Alexa ved bare at bruge din stemme.

JBL Reflect Flow PRO kan fås for DKK 1.299,00 i sort.

JBL Tune 230NC

JBL Tune 230NC er fyldt med JBL’s ikoniske bas og Active Noise Cancellation. Driveren på 5.8mm giver en imponerende lyd helt trådløst, hvilket gør dem perfekte til livet på farten. De 4 mikrofoner leverer klare og skarpe opkald og de nye høretelefoner kommer i det populære og stilsikre ’stick’ design ligesom deres forgængere. De nye silikoneørepropper giver en mere sikker pasform og bedre bas-ydeevne.

De 40 timers batterilevetid gør, at du aldrig er uden din musik, og hurtigopladningsfunktionen giver dig en hel times musik ved bare 10 minutters opladning.

Med den fantastisk JBL-lyd, lang batterilevetid og hurtigopladningsfunktion er de nye JBL Tune 230NC-høretelefoner den perfekte ledsager for dig, der aldrig vil være foruden musik.  

JBL Tune 230NC kan fås for DKK 799,00 i sort, hvid, blå og sand.