Nu har Sony og Santa Monica Studio endelig kommet med det som mange har sukket efter, en udgivelsesdato for God of War Ragnarok. Sammen med udgivelsesdatoen har vi også fået en kort lille teaser der viser Kratos i voldsom kamp, sammen med sønnike Atreus.

I dag har God of War Ragnarok fået sig en cinematic video, dog kun på små 30 sekunder. Men heri er inkluderet en dialog mellem Kratos og Atreus. Udover at der bliver udkæmpet en episk kamp, så møder de også Fenrisulven. Til sidst har vi så datoen alle har ventet på, nemlig den 9 November, 2022.

God of War Ragnarok er sikkert i manges kikkerter, og at vi nu omsider har en dato, så virker en udgivelse ikke nær så fjernt mere. Kunne spillet gå hen og blive en Game of the Year titel? Det må tiden vise, men indtil da kan vi se frem til en episk konklusion på sagaen med Kratos og Atreus.

Der svirer rygter om at Sony vil afholde en State of Play eller PlayStation Showcase i September, hvor God of War Ragnarok vil blive vist endnu mere frem. Men hvem ved, måske vi snart får endnu mere info, så vi kan holde spændingen ud indtil November.

God of War Ragnarok udkommer på PS4 og PS5 d. 9 November, 2022.