Fredag den 26. august lanceres Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition. Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition-konsollen er designet med inspiration fra det kommende Splatoon 3 til Nintendo Switch (sælges separat) og er prydet med sprælske, blækspruttende aftegninger direkte fra Splatsville. Pakken indeholder et sæt med en blå og en gul Joy-Con og har en hvid underside samt en hvid Nintendo Switch-dock med graffiti-tema.

Splatoon 3 lanceres til Nintendo Switch fredag den 9. september. Samme dag kan du også købe Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 3 Edition, der passer til både Inklings og Octolings, samt en Nintendo Switch Carrying Case (Splatoon 3 Edition) & Screen Protector. Uanset om du deltager i en online Turf War hjemmefra eller spiller Story Mode på farten, vil disse ting være med til at sikre, at du kan sprutte blæk med stil.

Spillerne kan møde deres modstandere i kaotisk 4-v-4 Turf War på en blanding af både nye og velkendte baner, hvor holdene skal dække så meget som muligt af et område med deres blæk for at vinde og desuden opdage funktioner, våben og det mest trendy udstyr i denne verden. Splatoon 3 indeholder også singleplayer-funktion samt en ny udgave af Salmon Run for flere spillere. Gør Agent 3 selskab i singleplayer Story Mode i en kamp mod de uregerlige Octarians og opdag hemmelighederne bag et mystisk sted kaldet Alterna and the Fuzzy Ooze. Når spillerne dykker ned i Salmon Run, kan de slå sig sammen med deres holdkammerater for at afværge bølger af farlige Salmonid-bosser, hvoraf nogle af dem er enormt store.

Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition-konsollen har en 7″ OLED-skærm, bred justérbar stander, dock med en LAN-port (LAN-kabel sælges separat), 64 GB intern lagerplads og forbedret lyd i håndholdt og tabletop mod