Den seneste opdatering som netop er landet til Gotham Knights via navnet Heroic Assault, bringer lidt af hvert med sig i godteposen. Nu er det nemlig muligt at spille optil 4 spillere i en online co-op mode. Derudover bringer opdateringen også nye game modes med sig.

Den nye game mode “Heroic Assault”, lader optil 4 spillere deltage i en kamp på tværs af 30 etager under Gotham. Her skal du sammen med andre, kæmpe mod den ene bølge efter den anden af fjender, for til sidst at nå bunden. Her vil der være belønninger til de som klare skærene!

Du kan også deltage i “Showdown” som er tilgængelig for 2-player co-op. Bekæmp alle de store fjender på tværs af spillet sammen med en anden. De store boss battles vil være endnu svære at besejre. For hver boss du besejre vil der være nye gear blueprints at optjene.

Selvom disse to game modes er gratis, så kan du først tilgå dem, efter et stykke tid i spillets kampagne. Heroic Assault åbnes op når du kommer til Case File 05 og Showdown ligeledes når du har besejret alle de primær bosser i hver Case File.

Hvis du endnu ikke har læst vores Gotham Knights anmeldelse, så kan du slå et smut forbi den her: Gotham Knights Anmeldelse.

Gotham Knights er ude nu på PS5, Xbox Series X|S og PC.