Der er i den grad sket ting og sager i toppen af DC. Efter et merkant skifte i ledelsen, er det nu Peter Safran og James Gunn (Guardians of the Galaxy, The Suicide Squad) der skal stå i spidsen for DC Universe. Fornylig blev der på Twitter spurgt ind til, hvordan dette nye DC Universe under deres ledelse vil se ud i fremtiden. Her fremlagde James Gunn så deres planer.

DC Comics som huser forskellige afdelinger, har rebrandet deres live-action del til DC Universe. Dette bringer også en hel del ændringer med sig i forhold til hvilke projekter vil komme til at nyde godt af.

På Twitter har James Gunn fået mange spørgsmål, hvor af én af dem går ud på, om hvorvidt flere af DCs karakterer, bliver præsenteret på tværs af historier i DCEU. Hertil svare James Gunn, at DCU vil blive forbundet på tværs af film, TV og Animation.

I samme tråd spørger en anden, om spil også er inkluderet i det forbundne samlede DC Universe. Hertil svare James Gunn blot “Yes”. Selvfølgelig vil alt ikke være forbundet, og der vil være projekter om end det er TV, spil eller lignende, hvor de vil eksistere som solo historier. Dermed sagt vil spil såsom Batman Arkham ikke have forbindelse til Black Adam.

Så det bliver meget interessant at se, hvor DC Universe vil føre hen i fremtiden. Et samlet univers ligesom Marvel Studios, ville i den grad være spændende at følge med i, hvad angår karakterer fra DC Comics.