Lige om lidt udkommer Need for Speed Unbound fra EA og Criterion Games, og dermed vil der også være radikale forandringer i både gameplay, stil og features. Men for at du kan være klædt godt på, inden du trævler gaderne op i Lakeshore, så får du her 5 facts som kunne være værd at vide.

Hvor og hvornår udkommer NFS Unbound?

Need for Speed Unbound udkommer Fredag d. 2 December, 2022. Spillet vil være next-gen eksklusiv. Så det vil sige at spillet kun finder vej til PS5, Xbox Series X|S og PC.

Hvis du kun spiller på PC, så skal du selvfølgelig have en maskine der kan klare Need for Speed Unbound. Du kan finde ud af hvad der kræves af hardware, via linket her!

Hvor finder spillet sted?

Som altid er der selvfølgelig en helt ny legeplads at drøne rundt i. Denne gang finder det hele sted i den store open-world kaldet Lakeshore. Det kan virke ret mørkt og råt, som en mere rå version af Chicago.

Rundt om i verdenen vil du kunne benytte et Safehouse, hvor du kan have parkeret alle dine biler og tilpasse dem som du lyster. Selvfølgelig vil du også være i stand til at købe biler osv. rundt om i Lakeshore.

Hvad omhandler singleplayer historien?

Singleplayer delen kommer eftersigende til at være et action-fyldt mekka af ræs. Du spiller som en total nybegynder, som får stjålet sin dyrebare bil fra familiens auto shop. Det er nu optil dig at stige i ranglisten, for at skaffe bilen tilbage.

Der vil også denne gang være politijagter. Så det er med at være på vagt, for lovens langearm lure om hvert et hjørne.

Vil der være crossplay?

Så absolut! Uanset om du spiller på PlayStation, Xbox eller PC, så vil du kunne spille sammen med andre, på tværs af platforme.

Der er dog et lille men! PvP er nu skruet op til at kunne håndtere 16 spillere i samme ræs. Dog vil man kun kunne have optil 4 spillere i et party/gruppe, hvis man vil spille sammen med venner.

Anderledes grafisk stil!

Noget af det der især har sprunget i øjnene ved de mange trailers for Need for Speed Unbound, er den nye grafiske stil. Her spiller graffiti en væsentlig rolle.

Graffiti effekterne spiller sammen med de realistiske biler og omgivelser på en meget speciel og nyskabende måde. Det er i den grad kærkommen med en fornyet stil, som bliver spændende at se i aktion. Og kan man ikke lide de nye effekter, kan man altid slå dem fra inde i spillets indstillinger.

Der er meget mere at opdage i Need for Speed Unbound, og dette er kun overfladen. Ser du frem til udgivelsen, så skal du ikke vente særlig længe. Vi er spændte!

Need for Speed Unbound udkommer på PS5, Xbox Series X|S og PC d. 2 December, 2022.