GP Recyko Charge 10 er et af de produkter der kan være med til at redde din jul eller bare hjælpe i en travl hverdag. Det er noget så enkelt som en ladestation til AAA og AA genopladelige batterier. Hvorfor mener jeg så det lige er denne som kan redde julen eller din dag?

Det er fordi det er verdens hurtige oplader. Det var det i hvert fald i maj 2021 hvor GP sammenlignede den mod alle andre. Målet var at oplade 4 stk. AA 1700 mAh batterier 5 gange til mindst 90% kapacitet. Det klarer den lille fætter på blot 10 minutter pr. gang. Det er faktisk ikke helt let at oplade så hurtigt. Dels bliver både lader og batterier meget varme og så er det ud udfordring hele tiden at måle på batterierne for at sikre de bliver opladet. Lige inden vi kigger på hvordan GP ReCyko Charge 10 virker så lad os se på hvordan du får mest ud af genopladelige batterier.

Genopladelige batterier egner sig godt til alle apparater som bruger meget strøm. Der findes mange forskellige teknologier hvor Nikkel-Metalhydrid (NiMH) er den mest anvendte. De er bedst når du aflader dem helt og så lader dem fuldt op igen. Du skal altid have samme model batteri i dit apparat eller som et minimum samme antal mAh f.eks. 1700. Det er nemlig det dårligst batteri, altså det der bliver afladet først, som sætter grænsen for hvor lang tid dit apparat virker. GP ReCyko Charge 10 kommer med 4 stk. 1700 mAh NiMH batterier. Når du nu gerne vil gøre noget for miljøet så er NiMH også uden giftige tungmetaller modsat f.eks. Nikkel-Cadmium (NiCd). Du kan bruge dit NiMH batteri mellem 500 og 700 gange før kemien i batteriet er slidt op. Det danner krystaller kaldet hukommelseseffekten og det gør at batteriet over tid bliver dårligere og dårligere. Husk at NiMH ikke egner til at oplade og gemme. De mister simpelthen ladningen for hurtigt. Du skal tage dem direkte fra laderen og bruge dem.

GP ReCyko Charge 10 har plads til 4 batterier af gangen hvor det skal være enten AA eller AAA. Du kan ikke blande de to typer i denne lader. Det er problemfrit at montere batterierne i holderen og skubbe låget hen over. GP ReCyko Charge 10 indeholder en blæser som køler batterierne mens de lader. Blæseren skal man lige vende sig til går i gang. Det er så kun 10 minutter. Batterierne bliver alle de gange jeg prøvede hånd lune uden at være ubehageligt varme. De fire lysdioder blinker blåt hvis du lader hurtigt mens farven er grøn hvis du lader langsomt. Når du har monteret batterierne og skubbet låget hen over så trykker du på knappen på siden for at vælge den oplade tid du ønsker. Du får den længste levetid ved at lade batterierne langsomt.

GP ReCyko Charge 10 er ideel hvis julegaven er en radiostyret bil eller noget tilsvarende som bare suger strøm ud af batterierne. Jeg kan godt lide at laderen er fuldt integreret så den sluttes direkte til en stikkontakt. Selvom jeg normalt har to sæt batterier som jeg skifter i mellem, så er jeg rigtig begejstret for lynopladningen. Specielt de allesteds nærværende lyskæder har være fuldt kørende gennem hele december.

Tak til King Street og GP for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægTeletubbies møver sig ind i Habbo og Hotel Hideaway metaverses
Næste indlægThe Matrix Resurrections ude digitalt i dag
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
gp-recyko-charge-10-anmeldelseGP ReCyko Charge 10 er ideel hvis julegaven er en radiostyret bil eller noget tilsvarende som bare suger strøm ud af batterierne. Jeg kan godt lide at laderen er fuldt integreret så den sluttes direkte til en stikkontakt. Selvom jeg normalt har to sæt batterier som jeg skifter i mellem, så er jeg rigtig begejstret for lynopladningen. Specielt de allesteds nærværende lyskæder har være fuldt kørende gennem hele december.