Sommerferien har lagt sig over Danmark, og eksamenerne er overstået. Men hvis vi kender den danske sommer ret, skal der nok komme dage, hvor blikket retter sig gennem regnen og tågerne og mod den anden side af ferien. Og uanset om du skal starte på et nyt studie eller blot rykke et klassetrin op, er det vigtigt at være velforberedt med det bedste udstyr. 
Derfor lancerer Apple allerede nu sine årlige tilbud til elever og studerende.

Fra 9. juli og frem til 29 oktober kan elever og studerende som køber deres Mac eller iPad gennem Apples Uddannelsesbutik få et par af de populære AirPods gratis med i købet, ligesom der er masser af særlige studierabatter på f.eks. Apple Pencil og keyboards, rabat på AppleCare, samt Apple Music og Apple TV+.

Du finder masser af bud på alt det vigtigste tilbehør til studierne her.

Desuden har Apple skabt en ny Quick Guides for Learning with Apple. som kan hjælpe skoleelever og deres forældre til at få mest muligt ud af deres Mac og iPad. Guiderne indeholder fem tips hver om at organisere sine devices bedst muligt, styre ens skærmtid og fortælle en god historie.

Apple har også etableret et website som støtter undervisere, forældre og elever når det kommer til distanceundervisning. Sitet er også på dansk og findes her: Læring hjemmefra